Mutassa be úgy vállalkozását, ahogy Ön is látja!

Megjelenés

Az online megjelenés ma már nem versenyelőny, hanem alapkövetelmény! Ez nem azt jelenti, hogy egy ingyenes weboldallal ugyanaz elérhető, mintha professzionális csapat által megtervezett weboldalt rendelünk. A weboldalakat böngésző felhasználók nagy része látja a jó és rossz weboldalak közti különbséget. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megelőzze a konkurenciát!

Arculat Tervezés

Az emberek fejében mindössze néhány másodperc alatt alakul ki a rólad alkotott kép, nem különbözik ez az üzleti életben sem.

Ne kockáztasd a sikered azzal, hogy az arculatod nincs megfelelően felépítve!

Gyakran az oldalunk minősége és arculata alapján ítélik meg vállalkozásunkat. Egységes képet hozunk létre Önnek a közösségi oldalain és weboldalán is. Az arculat megtartása érdekében hosszútávon is támazkodhat ránk, további tanácsokkal, illetve anyagokkal láthatjuk el Önt.

Sokszor az Ügyfeleinknek elképzelése sincs róla, milyen arculatot, színeket, betűtípusokat és logót szeretne, ami nem baj, ez valóban nehéz döntés.

Színek

A weboldalunk értékelhető olvashatósági szempontból, mely annyit tesz, milyen jól olvasható, átlátható a weboldal a választott színek mellett. Sok év tapasztalata segít minket abban is, hogy a legmegfelelőbb színeket használjuk fel munkáink elkészítésekor. 
 
A fejlett monitorok, készülékek kijelzői más színt mutathatnak, mint a régebbi készülékek. Érdemes elgondolkozni ki a célcsoportunk.
Nagyszerű példa erre a mi weboldalunk (Relain.hu), mivel a mi #CEC2B6 “barnás” árnyalatú színünk régebbi kijelzőkön szürkésen jelenik meg, közel sincs a mi általunk elérni kívánt eredményhez. 
 
Egy weboldal nem csak a tartalommal tud kitűnni a vetélytársak közül, hanem színvilágával, megjelenésével is.
 
 

Mobil, tablet optimalizálás

A legfrissebb 2020-as adatok szerint, az online felhasználók több mint 50%-a mobiltelefonról böngészte a weboldalakat. Amennyiben weboldalunk nem “mobil-barát” verzióban készült el, úgy a felhasználók nagy része nem találja meg a szükséges információkat, hiába néz ki a weboldal tökéletesen számítógépes környezetben.
 

 

Menü rendszer, oldalak száma

Első gondolatra azt hihetnénk a több tartalom az jobb, és minél többet beszélünk magunkról, annál jobban megismernek minket az ügyfeleink.

Sajnos ez a legtöbbször nem így van, főleg, ha bizonyos fontos információk elvesznek a menüpontok, vagy oldalak között.

A weboldalunk legyen egyszerű, letisztult, csak azt az információt tartalmazza amit pár percen belül szóban is elmondanánk az ügyfeleinknek. Senki nem fog végig olvasni egy 10 oldalas disszertációt a főoldalunkon, úgy hogy az elérhetőségünk amit keres, pedig a lap alján van.

 

Let’s work together on your next web project

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és mindenben kézséggel állunk rendelkezésére!