Ne kísérletezzen a vállalkozása kárára, bízza profikra!

Marketing

Webshop-ja ne legyen csak egy rendelési felület, legyen marketing tevékenységének is központi eleme, mely vevők ezret szerezheti meg Önnek a világ minden részéről, hiszen több nyelven is elérhetőek lehetnek a felületeken.

Több éves szakértelmünkkel segítjük az Ön fejlődését. Az oldalra feltöltendő anyagot Ön is elkészítheti, de díjmentesen adunk tanácsot az arculat, design és tartalommal kapcsolatban.

Termékfotózás

Bízza ránk termékfotói elkészítését is!

A Webshop-ok kiemelkedően fontos alkotó részei a termékfotók. 

A profin elkészített fotók javíthatják webshopja megjelenését.

A termékek mellett oldala Banner felületét, illetve egyéb weboldal tartalomhoz szükséges illusztrált képeket is elkészítjük egyedi igények szerint.

Háttér nélküli PNG képeket is tudunk készíteni Önnek, amit bárhol feltud használni, így grafikus utómunka sem szükséges. 

A fotózás az Ön által biztosított helyszínen, vagy akár saját stúdiónkban is kivitelezhető.

Mivel minden termékfotózás más és más, ezért konkrét árajánlatot csak konzultáció után tudunk adni Önnek.

Keressenek minket a ‘Kapcsolat’ menüben feltüntetett elérhetőségek egyikén.

Ha ránk bízza webshopja kivitelezését, a termékfotóit kedvezményes áron készítjük el Önnek.

Reklámok

A weboldal elkészítése sajnos még nem elegendő a sikerhez!
 
Ügyfelek, látogatók nélkül a weboldalunk csak egy a sok közül, elveszhet az internet világában, ezért fontos az oldalra érkező látogatók “minőségének” nyomon követése.
Fontos, hogy hiába érkezik be weboldalunkra kiemelkedő megtekintés, ha a látogatók oldalon eltöltött ideje csekély, illetve a megtekintett oldalak száma sem elegendő. Ezeket a megtekintéseket hívhatjuk “fantom látogatóknak”.
 
Bízza ránk reklámjai kezelését Facebook-on, Google-ben és egyéb platformokon!
 
 

E-mail, telefon marketing scriptek

Sokan nem tudják, de Magyarországon B2B, tehát cég-és-cég közötti marketingre lehetőség van nyilvános adatok felhasználásával. 
Ez azt jelenti, hogy magánszemélyekkel ellentétben, reklám célokkal történő kapcsolatfelvételhez nem szükséges minden vállalkozás beleegyezése (ez természetesen nem jelenti azt, hogy nincsen szabályozva!).

Segítünk Önnek ütős marketing célú e-mailek kidolgozásában! Rendelkezünk a megfelelő adatbázissal, így Önnek csak a célközönség kitűzése a feladata! 

Instagram “Influenszerek”

Nem, ennek köze sincs a megfázáshoz. Az Instagram világában influenszernek nevezik azokat a személyeket, akik követőiknek akár napi szinten hirdetik  a reklámozni szánt termékeket.

Az utóbbi években ezt a megoldást egyre több start-up használja, kezd elterjedni Magyarországon is.

Mivel cégünk napi színtű kapcsolatban van követett magyar közszereplőkkel, így Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani a reklámozni kívánt terméket/szolgáltatást, és mi intézzük a többit!

 

A Marketing Alapjai

A négy P marketing a legfontosabb tényező, amely részt vesz egy áru vagy szolgáltatás marketingjében. Ezek egy áru vagy szolgáltatás terméke, ára, helye és promóciója. Gyakran marketing keverékként emlegetik, hogy a négy P-t belső és külső tényezők korlátozzák a teljes üzleti környezetben, és jelentősen kölcsönhatásba lépnek egymással.

 

Kövesse Instagram profilunkat a teljes galériáért!


Let’s work together on your next web project

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és mindenben kézséggel állunk rendelkezésére!